DIN GARANTI

Hos Nordic Resilience er vores ideologi, at opretholde et højt og konsekvent niveau i relation til alle vores ydelser. Det er netop derfor, du ikke finder en unødig lang liste af cybersikkerhedsydelser. Vi tilbyder kun ydelser, som vi kan levere med høj kvalitet. Ligesom en god restaurant, så ønsker vi at holde os til 10 kvalitetsfyldte ydelser fremfor 100 middelmådige.

Denne ideologi gør det muligt for os at give en sjælden garanti på samtlige af vores produkter; hvis du efterfølgende ikke er tilfreds med kvaliteten af vores ydelse, så får du pengene tilbage.

Vi håber, at du vil tage et kig på vores ydelser nedenfor, da vi er overbeviste om, at du vil finde inspiration til at øge din cybersikkerhed. Vær også opmærksom på, at Nordic Resilience har forskellige partnere, som specialiserer sig indenfor andre grene af feltet cybersikkerhed.

YDELSER
5

PENETRATIONSTEST AF WEBAPPLIKATION

En penetrationstest af webapplikation fokuserer på at evaluere sikkerheden af en hjemmeside, webapplikation eller website. Processen involverer en aktiv analyse af applikationen for at afdække eventuelle svagheder, tekniske fejlkonfigurationer og sårbarheder.

LÆS MERE

2

PENETRATIONSTEST AF EKSTERN INFRASTRUKTUR

En penetrationstest af den eksterne infrastruktur afsøger og vurderer organisationens eksternvendte IT for sårbarheder. Under en eksterne penetrationstest vil der gennemføres manuelle tests, som forsøger at opnå uautoriseret adgang til den interne infrastruktur. Dette gøres bl.a. via kreative manuelle angreb mod infrastrukturen, samt ved at udnytte sårbarheder der eventuelt måtte blive detekteret i infrastrukturen via automatiserede angreb.

LÆS MERE

8

BRED VURDERING AF CYBERSIKKERHED

En holistisk tilgang til vurderingen af modenheden af en organisations cybersikkerhed. Denne ydelse sørger for at give en bred helhedsanalyse af organisationens cybersikkerhed. Denne tilgang undersøger bl.a. de sikkerhedsrisici, der er forbundet med organisationens mennesker, processer og teknologier.

LÆS MERE

1

PENETRATIONSTEST AF WEBSERVICE

En penetrationstest af en webservice fokuserer på at evaluere sikkerheden af en webservice. Ligeledes involverer processen en aktiv analyse af den pågældende webservice, for at afdække eventuelle svagheder, tekniske fejlkonfigurationer og sårbarheder.

LÆS MERE

4

PENETRATIONSTEST AF MOBILAPPLIKATION

En penetrationstest af en mobilapplikation afdækker bl.a. mobilapplikationens sikkerhed indenfor klientsiden, filsystemet, backend infrastrukturen og netværkstrafikken, der vedrører mobilapplikationen. Vi har erfaring med både IOS og Android.

LÆS MERE

7

KONFIGURATIONSGENNEMGANG AF ACTIVE DIRECTORY

En konfigurationsgennemgang af Active Directory (AD) giver overordnet organisationen to ting; en vurdering af AD sikkerheden generelt, samt konkrete anbefalinger til at styrke det eksisterende ADs sikkerhed. Disse anbefalinger tager bl.a. udgangspunkt i svage konfigurationer og unødig høj tillid i ADet, hvilket øger angrebsfladen for ondsindede aktører.

LÆS MERE

3

PENETRATIONSTEST AF INTERN INFRASTRUKTUR

En penetrationstest af den interne infrastruktur giver en organisation et overblik over offentligt kendte sårbarheder i den del af infrastrukturen, der er tilgængeligt internt. Denne type penetrationstest gennemføres ved at kombinere avancerede automatiske værktøjer med udvalgte kreative og manuelt udførte sikkerhedstests, på tværs af organisationens interne enheder.

LÆS MERE

9

REVERSE ENGINEERING AF APPLIKATION

Processen med at ‘reverse engineer’ en binær applikation har til formål at gennemgå den for sårbarheder, der kan udnyttes til at lække følsom information og/eller at kompromittere det underliggende system. Dette kan blandt andet udnyttes til at sikre systemerne, så systemerne ikke kompromitterer organisationers fortrolighed, integritet og/eller tilgængelighed.

LÆS MERE

6

HAR DU NOGET ANDET I TANKERNE?

KONTAKT OS! Vi er altid glade for at lytte til vores kunders behov samt konferere om, hvordan vi kan assistere med den konkrete problemstilling.

HONORAR

Honoraret for en ydelse afhænger af de timer, det tager at udføre den. Dette afhænger igen af kompleksiteten af den enkelte ydelse. Når vi har forstået hvilke behov, der gør sig gældende, vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud. Vi er overbeviste om, at du vil finde kvaliteten af vores ydelser tilfredsstillende, samt vores priser yderst fornuftige.

Vi minder om, at vi hos Nordic Resilience glædeligt diskuterer jeres behov ganske uforpligtende og uden, at det skal koste noget.

price