s

ER DU KLAR TIL AT STYRKE DIN CYBERSIKKERHED?

Nordic Resilience

VI ER ET KUNDEFOKUSERET CYBERSIKKERHEDSFIRMA

Hos Nordic Resilience er vores fokus rettet mod tillid og kvalitet. Derfor garanterer vi fuld tilfredshed eller pengene retur. Nordic Resilience tilbyder udelukkende ydelser indenfor områder, hvor vi har flere års erfaring. Med dette udgangspunkt tilbyder vi enkelte udvalgte cybersikkerhedsydelser, som ligger indenfor vores specialiseringsområde. Hvis dine behov ligger udenfor vores centrale kompetencer, vil vi glædeligt assistere med at formidle kontakten til en af vores erfarne partnere. Vores netværk af talentfulde og erfarne partnere sikre, at vores kunder modtager præcis de professionelle IT-behov, der matcher deres behov.

KLAR TIL EN DIALOG OM DIN CYBERSIKKERHED?

Det første skridt er at forstå præcis, hvilke cybersikkerhedsrelaterede behov din virksomhed har. Hvilket vi gerne hjælper jer med at finde frem til. Dette er fundamentalt for, at vi bedst muligt kan vejlede dig gennem processen med at styrke din cybersikkerhed. Vi er altid glade for at starte en uforpligtende dialog over telfonen, via e-mail eller over en kop kaffe.

cybeeee
VORES PARTNERE

For at sikre den højeste kvalitet i alle vores ydelser, har Nordic Resilience indgået partnerskab med forskellige professionelle, som alle specialiserer sig indenfor forskellige felter af cybersikkerhed.

gdpr

GORVERNANCE OG COMPLIANCE

4

SIKRING AF DIGITALT INDHOLD FOR KREATIVE PROFESIONELLE

card

IDENTITY ACCESS MANAGEMENT / GOVERNANCE MED SPECIALE I TIVOLI, SAVIYNT & SAILPOINT

mail

AWARENESS TRÆNING

BEHOV FOR VIDEN OM CYBERSIKKERHED?

Hos Nordic Resilience er vi altid motiveret af – og glade for – at kunne dele ud af vores viden og tanker vedrørende cybersikkerhed. Hvis du har behov for en cybersikkerhedsspecialist, til at holde et foredrag på dansk eller engelsk, så tag kontakt til os i dag.

Foredragene er gratis for NGOer og uddannelsesinstitutioner.